Een krachtig ontworpen tuin

Helemaal naar úw wens


Een tuin begint met een krachtig ontwerp. Daar kunt u tal van ontwerp- en inspiratiesessies aan wijden, maar u kunt ook gewoon meteen beginnen.
Ons hoveniersbedrijf is van de laatste aanpak; het resulteert vrijwel altijd in enthousiaste klanten.NUCHTERE WERKWIJZE

Een samenwerking met ons verloopt heel eenvoudig. We komen bij u langs, bespreken samen uw wensen en meten uw tuin in. Als we alles op papier hebben keren we huiswaarts. Daar gaan we aan de slag met het ontwerp en maken we een selectie van de benodigde materialen. En zoals u van een goede hovenier mag verwachten, durven we daarin ook kritische keuzes te maken. Als we alles op papier hebben komen we bij u terug met uw droomtuin op tekening.


OPTIMAAL RESULTAAT BINNEN UW BUDGET

Samen met u nemen we de tekening door. Bij de tekening zit een lijst met materialen en bijbehorende prijzen. Vaak zijn we uitgegaan van de ideaalsituatie: de mooiste planten en materialen, waarmee u naar onze mening het beste eindresultaat krijgt. Wilt u de kosten van de tuinaanleg waar mogelijk beperken? Dan kijken we samen naar acceptabele alternatieven. Ook het ontwerp passen we naar wens voor u aan. Zo bent u niet alleen verzekerd van een prachtige tuin, maar ook van een tuin die binnen uw budget past.