Onze aanpak

Ontdek hoe wij werken


Bij hoveniersbedrijf PUUR Tuinen hebben we een nuchtere en efficiënte aanpak. Afspraak is afspraak en we gaan pas weg als een project helemaal is afgerond. En onze klanten? Die waarderen ons vooral omdat we zo flexibel zijn. En om de kwaliteit van ons werk natuurlijk…

 


 

UW WENS CENTRAAL

De wens van de klant staat centraal in alles wat we doen. Al zijn we absoluut niet bang om af en toe een kritisch advies te geven. Ook een flexibele houding typeert ons. Loopt u tijdens het werk tegen iets aan dat u toch graag anders ziet? In dat geval zoeken we samen met u naar een geschikt alternatief. En het streven naar uw tevredenheid stopt niet bij de oplevering; Ook daarna doen we er alles aan om het goede gevoel te behouden.

 

WAT WIJ ANDERS DOEN

We zijn geen pretentieuze hovenier. Wel een hovenier die gaat voor een absolute droomtuin. We selecteren al onze planten zelf op de veiling en bij de kwekers en kiezen bewust voor planten die groter en beter doorworteld zijn. Bovendien kopen we regelmatig de allermooiste bomen op, zodat we altijd een schitterende basis hebben voor uw tuinontwerp. Dat maakt precies het verschil tussen een gewone tuin en een tuin die is aangelegd door PUUR Tuinen.