Aanleg voor aanleggen

Ontdek wat vele jaren ervaring doet


Als het ontwerp klaar is gaan we aan de slag met de tuinaanleg. Duurzaamheid en esthetiek zijn bij ons hoveniersbedrijf belangrijke aandachtspunten. En u?

U profiteert van één vaste prijs, een team dat continu met u meedenkt en een verbluffend eindresultaat!SLIMME KEUZE VAN PLANTEN EN MATERIALEN

Uw buitenruimte moet de tijd kunnen doorstaan, maar moet er ook buitengewoon fraai uitzien. Dat vraagt om kritische keuze in planten en materialen. Wij werken met kwalitatief hoogwaardig materiaal dat geschikt is voor verschillende seizoenen. De planten die we kiezen zijn sterk en hebben een volwassen, groene uitstraling; zo is uw tuin meteen goed gevuld met volwaardige planten.


UW VASTE TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Bij PUUR Tuinen voeren we alles in eigen beheer uit. Van sloopwerkzaamheden en straatwerk tot de realisatie van een veranda of het inplanten van de tuin. U heeft dus niet telkens andere mensen over de vloer, maar één vast team dat continu met u meedenkt. Komt u er tijdens de werkzaamheden achter dat u het toch graag nét iets anders wilt? We denken ter plekke met u mee en voeren waar mogelijk gewenste aanpassingen direct uit.  Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.