Dan kiest u voor de hovenier in Zwolle PUUR Tuinen hoveniers!

Bij ons krijgt u meer dan groen...


Op zoek naar een hovenier in Zwolle die uw droomtuin werkelijkheid maakt? Een tuin creëren die nét een tikkeltje anders is, zonder dat u meteen de hoofdprijs betaalt? Dan kiest u voor hoveniersbedrijf PUUR Tuinen.
Want bij ons krijgt u méér dan groen...
 Zo kunt u bij ons onder andere terrecht voor tuinaanleg Zwolle en tuinonderhoud Zwolle.

Ondanks dat wij in Kampen gevestigd zijn hebben wij al diverse tuinen mogen aanleggen in omgeving Zwolle. Zo hebben we onlangs mooie projecten afgerond in Zwolle zuid en de wijken Aa-landen, Stadshagen en Holtenbroek. Twijfel dus niet en neem gerust contact met ons op wanneer u een hoveniersbedrijf in Zwolle zoekt!


Hovenier Zwolle; PUUR Tuinen staat garant voor een eerlijk advies, met oog voor uw wensen en uw budget.

En dat gecombineerd met een tikkeltje eigenwijsheid van onszelf. Want die éne plant of éne materiaalkeuze kan precies het verschil maken tussen ‘gewoon een mooie tuin’ of het perfecte droomplaatje.

Tal van ontwerpsessies en dan pas starten? Echt niet! Onze aanpak is nuchter en efficiënt. We houden niet van talloze ontwerpsessies die de kosten onnodig omhoog drukken. Integendeel: samen met u gaan we in slechts 5 stappen op zoek naar uw droomtuin.

2015 06 26 205546

Stap 1:   Vrijblijvende afspraak op locatie en tuin inmeten

Stap 2:   Presentatie van het ontwerp en vastleggen ontwerp- en materiaalkeuzes

Stap 3:   Starten met de tuinaanleg, met snelle afronding en continu overleg met onze hoveniers

Stap 4:   Oplevering van uw droomtuin

Stap 5:   Servicemoment achteraf: tuin controleren en finetunen waar nodig

Meer dan alleen tuinontwerp en tuinaanleg in Zwolle

Natuurlijk verzorgen we als hoveniersbedrijf niet alleen het tuinontwerp en de aanleg van uw tuin, maar ook de tuinrenovatie en het tuinonderhoud in Zwolle. Natuurlijk verzorgen we als hoveniersbedrijf niet alleen het tuinontwerp en de aanleg van uw tuin, maar ook de tuinrenovatie en het tuinonderhoud in Zwolle. Want een mooie tuin, moet ook mooi blijven. Laat dat maar aan onze ervaren hoveniers over.